Villkår og betingelser

Priser

·         Alle Priser er eks. mva (25%). Priser inklusive mva står i under.

·         Vi forbeholder oss imidlertid retten til å pris kompensere for omstendigheter som Bergen Lek & Fritid AS ikke kan påvirke - f.eks. vesentlige endringer i råvarepriser eller valuta samt trykkfeil.

·         Vi kan dessverrre ikke ekspedere ordre under kr. 200,- eks. mva og frakt.

·         Det gis ingen ytterlige rabatt på netto-/tilbudspriser

Betaling

·         Privatkunder
Du kan velge å betale med kort eller Vipps.
Du har også mulighet for å forskuddsbetale via bankoverføring.

·         Institusjoner og skoler etc.
Betalingsvilkårene er 30 dager netto fra fakturadato
Ved betaling etter forfall beregnes forsinkelsesrente – for tiden 0,6 % pr mnd.

Frakt

·         Ved kort/vipps betaling koster frakten kr. 99,- eks. mva (kr 124,- inkl. mva)

Vi forbeholder oss imidlertid retten til å ettersende en faktura på en tilleggs frakt ved bestilling av varer som ligger i vekt og størrelse over Postens «Norgespakke»
Blir det frakttillegg tar vi kontakt med kjøperen før vi sender varene.

·         Ved fakturabetaling er prisen som vises på nettsiden uten frakt.
Frakten legges på fakturaen etter varene er pakket. Frakten retter seg etter kjøperens postnummer, størrelse og vekt av pakken (pakkene).

 

Levering

·         Vi sender varer omgående.

·         Skulle vi ikke være i stand til å levere komplett, blir det notert restordre.

·         Det er også mulig å hente varene i butikken vår på Melkeplassen (etter avtale)

·         Privatpersoner kan hente pakken ved det lokale postkontoret.

·         Bedriftspakker leveres direkte på døren.

Sortiment

·         Av ulike årsaker må vi enkelte ganger gjøre forandringer når det gjelder mål og utførelse på visse produkter. I slike tilfeller kan vi sende en likeverdig vare eller en bedre vare til samme pris.

Transportskader

·         VÆR NØYE NÅR DU MOTTAR VARENE!
Forsendelsen skjer for mottakers risiko, slik at krav om erstatning for tyveri, skadede varer og manko av hele kolli er utenfor vårt ansvar. Transportøren er ansvarlig for å levere kolli i henhold til fraktbrev og de skal sørge for at varene kommer frem i god stand. Sjekk alltid antall kolli nøye. Alle avvik skal noteres på fraktbrevet før du kvitterer for å ha mottatt sendingen.
Bergen Lek & Fritid AS dekker ingen manko som kan direkte henføres til hele kolli. Eventuelle synlige transportskader MÅ også noteres på fraktbrevet før du kvitterer for varen. Skader/Manko må meddeles transportselskapet snarest og senest innen 7 dager. Meldinger transportselskapet mottar senere vil ikke bli godkjent og du må selv stå for kostnadene.

Retur av gods

·         Retur av feilfrie varer må alltid godkjennes av oss. Ved retur av feilfrie varer må kjøperen betale frakten. Resten av fakturaen blir kreditert så lenge vi mottar returvarene i uskadet, ubrukt stand, med original, uskadet emballasje og med betalt frakt.

·         Varer som skades ved retur krediteres ikke.

·         Reklamasjoner pga. skader (ikke transportskader – se ovenfor) eller feil som skyldes vår side meddeles Bergen Lek & Fritid AS innen 7 dager etter at varene ble mottatt.
Bergen Lek & Fritid AS bytter ikke varer hvor skade har oppstått som følge av feil bruk.

·         Garanti i følge kjøpsloven. Faktura gjelder som garantiseddel.

·         ANGREFRIST: Privatkunder har 14 dagers angrefrist etter at sendingen er registrert ved mottakers postkontor. Ved retur av varer må følgende opplysninger oppgis:
Fakturanummer og bankkontonummer m/navn og adresse for tilbakebetaling av varesummen.
Retur av varer må foretas i originalemballasjen. Varen må ikke være brukt. Kjøper betaler returomkostningene dersom ikke forsendelsen skyldes feil fra vår side. Returpakker må ikke sendes i postoppkrav. Eventuelle transportskader må meldes umiddelbart til postkontoret. Bergen Lek & Fritid AS følger forøvrig de bestemmelser som er gitt i angrefristloven. 

Uavhentete pakker

·         Uavhentede pakker vil bli belastet fullt ut for framsendings -og returomkostninger samt postoppkravsgebyr og et gebyr på kr. 80,- for vårt ekstraarbeid. Dette vil beløpe seg til minimum 250 kr. pr. sending. 

Forbehold

·         Bergen Lek & Fritid AS forbeholder seg retten til, uten nærmere varsel, å endre produktpriser som følge av valutaendringer, produktendringer og andre forhold vi ikke råder over. For kunden gjelder de priser som er oppgitt ved bestillingstidspunktet. Vi tar også forbehold om at produktene kan ha mindre design- og fargeforskjeller i forhold til opplysninger gitt i tekster og bilder.

Sikkerhet

·         Produktene er testet i forhold til gjeldende CE-sikkerhetsnormer. De fleste produkter er i tillegg testet i forhold til andre europeiske og amerikanske sikkerhetsstandarder.

·         Vi gjør oppmerksom på at kunden har et selvstendig ansvar for å påse at barns sikkerhet ikke settes i fare ved at produkter benyttes av yngre barn enn de er beregnet for.

·         Vær spesielt oppmerksom på at barn under 3 år ikke må benytte leketøy med små deler p.g.a. kvelningsfare.

·         Kikkerter, teleskop, periskop, forstørrelsesglass og annet optisk leketøy må ikke benyttes til å se mot sola. Dette kan skade øynene.

Bruk av kundeopplysninger

·         Kan leses HER

Kontaktinformasjon

Bergen Lek & Fritid AS
Øvre Fyllingsvei 81b
5161 Laksevåg
Norge
Tel: +47 55343200
Fax: +47 55343203
E-post:
ordre@blf.no
Org.nr.: 861 65 40 52
Bankforbindelse:  52050684040